FELIABLE AVUKSESI VERKKOON

Responsiiviset ja helposti ylläpidettävät kotisivut yrityksellesi

MODERNIT KOTISIVUT YRITYKSELLESI ALKAEN 399€ + alv.
TARJOUS UUSILLE YRITYKSILLE 299€ + alv.*


Varmista näkyvyytesi hakutuloksissa ja paranna myyntiä. Onhan yrityksesi näkyvyys netissä ajantasalla ja toteutettu siten, että se palvelee asiakkaidenne tarpeita?

Mikäli vastaus mietityttää tai kotisivut aiheuttavat stressireaktioita, ota meihin yhteyttä sivun alalaidassa olevan lomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen myynti@feliable.fi niin katsotaan näkyvyytenne verkossa ajantasalle.

Kotisivut toteutetaan projektikohtaisesti ja hinta tarkentuu lopullisessa tarjouksessa. Toimitusaika tarkentuu tarjousvaiheessa. Tarjous sisältää pääsivun ja yhden alasivun sisältävän sivuston suunnittelun ja toteuttamisen.

* Uudeksi yritykseksi luokittelemme alle kuusi kuukautta vanhat yritykset yhtiömuodosta riippumatta.

KARTOITUS

Kartoitamme etätapaamisella puutteet nykyiseltä sivustoltanne tai mitä haette täysin uudelta kokonaisuudelta. Tarvittaessa hoidamme myös sivuston hosting- ja ylläpitopalvelut.

TARJOUSVAIHE

Tarjousvaiheessa esittelemme vaihtoehtoja ja teemme lopullisen tarjouksen. Mikäli hyväksytte tarjouksen, aloitamme kehitystyön.

TOIMITUS

Toimitusvaiheessa saatte sivuston käyttöönne sekä koulutamme ylläpitämään sitä niin, että uuden sisällön lisääminen jatkossa sujuu helposti ja vaivattomasti.

tehdäänkö teidän sivut uusiksi?

Ota alla olevalla lomakkeella meihin yhteyttä.

Ota yhteyttä!

Olemme mielellämme sinuun yhteydessä liittyen yrityksesi kotisivujen ehostamiseen.

Yhteystiedot

  • Linnankatu 8 2. krs, Oulu 90100
  • +358 400 388484
  • myynti@feliable.fi